PirOtrTreCetPieSesSve
    1
    Eklēru meistarklase 12:00
    Eklēru meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 1 @ 12:00 – 15:00
    Eklēru meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Eklēru meistarklasē mācīsimies kā pagatavot plaucēto mīklu, kas noderēs arī tradicionālo “Vecrīgu” pagatavošanai. Iemācīsies gatavot vārīto krēmu pēc klasiskās receptes ar 4 dažādām garšām. Pārklāsim eklērus ar kraukšķīgu tekstūru un glazēsim ar dažādām glazūrām. Darba būs daudz! Meistarklasi var noformēt … Lasīt vairāk
    Lauku tortes meistarklase 17:00
    Lauku tortes meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 1 @ 17:00 – 20:00
    Lauku tortes meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Un te jau otrais Gastronomijas Institūta 2018.gada jaunums. Lauku tortes meistarklase. Izvēle par labu tai krita, jo šis ir Latvijas simtgades gads un gandrīz ikkatrs latvietis šogad apgūst tipiski latviskas lietas. Lauku torte varētu būt viena no vecākajām populārajām Latvijas … Lasīt vairāk
    2
    Burkānkūkas meistarklase 18:00
    Burkānkūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 2 @ 18:00 – 21:00
    Burkānkūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Burkānkūkai ir jābūt kaut kam nudien interesantam, jo tās sastāvā ir dārzenis! Meistarklasē apgūsim gan īpašās mitrās tekstūras iegūšanas noslēpumus, gan samtainā krēma veiksmīgāko sastāvdaļu proporcijas. Meistarklase notiek Artilērijas ielā 35, Rīgā Dalības maksa 30EUR, maksājums jāveic pirms pasākuma Pieteikšanās … Lasīt vairāk
    3
    Macarons cepumu pagatavošanas meistarklase. Itāļu metode 18:00
    Macarons cepumu pagatavošanas meistarklase. Itāļu metode @ Gastronomijas Institūts
    Mai 3 @ 18:00 – 21:00
    Macarons cepumu pagatavošanas meistarklase. Itāļu metode @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Macarons cepumu pirmsākumi nebūt nav Francijā, bet gan Itālijā, kurā tos radīja mūķenes un tikai vēlāk tie aizceļoja un Franciju. Macarons pagatvošanai ir divas ļoti dažādas receptes. Šoreiz apgūsim Itālijas metodi ar karsto cukura sīrupu. Būs smalki, gardi un zināšanas … Lasīt vairāk
    4
    Cielaviņa kūkas meistarklase 12:00
    Cielaviņa kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 4 @ 12:00 – 15:00
    Cielaviņa kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Cielaviņa ir Latvijas mīlētākā kūka. Iemācīties to gatavot noteikti ir viena no Latvijas simtgades gada MUST DO saraksta lietām! Recepte, ko iegūsi savā īpašumā kalpos vēl gadiem ikreiz, kad ģimenes svinību svētku vakariņas jānoslēdz ar īpaši latvisku akcentu. Meistarklase notiek … Lasīt vairāk
    Eklēru meistarklase 17:00
    Eklēru meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 4 @ 17:00 – 20:00
    Eklēru meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Eklēru meistarklasē mācīsimies kā pagatavot plaucēto mīklu, kas noderēs arī tradicionālo “Vecrīgu” pagatavošanai. Iemācīsies gatavot vārīto krēmu pēc klasiskās receptes ar 4 dažādām garšām. Pārklāsim eklērus ar kraukšķīgu tekstūru un glazēsim ar dažādām glazūrām. Darba būs daudz! Meistarklasi var noformēt … Lasīt vairāk
    5
    Šokolādes meistarklase 12:00
    Šokolādes meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 5 @ 12:00 – 14:00
    Šokolādes meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Šokolāde ir produkts, kas ir viens no konditorejas stūrakmeņiem. Tā tiek izmantota gatavojot dažādus desertus, tortes un no tās top skaistas un gardas konfektes. Šī ir vēl viena pilnīgi jauna Gastronomijas Institūta 2018.gada meistarklase. Gatavosim šokolādi, šokolādes konfektes, dažādus to … Lasīt vairāk
    Trifeļu, musli batoniņu un “spēka bumbu” meistarklase 16:00
    Trifeļu, musli batoniņu un “spēka bumbu” meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 5 @ 16:00 – 18:00
    Trifeļu, musli batoniņu un "spēka bumbu" meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Ekskluzīvas viņas jau ir tā pat. Bet ja tās ir Tevis paša darinātas, tad tās nudien ir EKSKLUZĪVAS. Mācīsimies pagatavot augstvērtīgas trifeles-konfektes, kuras dāvā svētkos. Gatavosim dažādus trifeļu veidus, “spēka bumbas” radīs patstāvīgu vietu Tavā somā, lai ikreiz, kad esi … Lasīt vairāk
    6
    Pavlovas kūkas meistarklase 12:00
    Pavlovas kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 6 @ 12:00 – 15:00
    Pavlovas kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Vasara atnāks, un Tu būsi tai gatava! Ne tikai izskatīsies fantastiski, bet arī mācēsi pagatavot izcilas Pavlovas kūciņas! Pavasaris ir tepat un tādēļ tieši tagad atsākam Pavlovas kūku pagatavošanas meistarklases, jo veikalu plauktos sāk parādīties ogas, kas izdaiļo šīs kūciņas. … Lasīt vairāk
    7
    Napoleona kūkas meistarklase 18:00
    Napoleona kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 7 @ 18:00 – 21:00
    Napoleona kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Jaunās sezonas karaliskais iznāciens. “Tūkstoškārtu kūka”-tulkojums no franču “Mille-feuille”, jeb kā to saucam mēs- “Napoleons”. Kūka nudien ir vēsturiska, tās pirmsākumi rodami jau Marijas Antuanetes laikā. To baudījuši karaļi un karalienes. Smalki! Meistarklasē katrs gatavos savu kūku. Meistarklase ir praktiska, … Lasīt vairāk
    8
    Cielaviņa kūkas meistarklase 18:00
    Cielaviņa kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 8 @ 18:00 – 21:00
    Cielaviņa kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Cielaviņa ir Latvijas mīlētākā kūka. Iemācīties to gatavot noteikti ir viena no Latvijas simtgades gada MUST DO saraksta lietām! Recepte, ko iegūsi savā īpašumā kalpos vēl gadiem ikreiz, kad ģimenes svinību svētku vakariņas jānoslēdz ar īpaši latvisku akcentu. Meistarklase notiek … Lasīt vairāk
    9
    Pastel de nata jeb portugāļu olu krēma kūciņas 18:00
    Pastel de nata jeb portugāļu olu krēma kūciņas @ Gastronomijas Institūts
    Mai 9 @ 18:00 – 21:00
    Pastel de nata jeb portugāļu olu krēma kūciņas @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Tās ir gardas un nudien īpašas -portugāļu olu krēma kūciņas, oriģinālvalodā Pastel de nata. 2018.gada Gastronomijas Institūta pirmā jaunā meistarklase. Izvēle par labu tām krita, jo to sastāvs ir vienkāršs un to pagatavošanai nav nepieciešams īpašs aprīkojums. Taču rezultāts fascinē … Lasīt vairāk
    Cannoli pagatavošanas meistarklase 18:00
    Cannoli pagatavošanas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 11 @ 18:00 – 21:00
    Cannoli pagatavošanas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Turpinām Jūs lutināt ar jaunām meistarklasēm. Maijs nesis ļoti siltu un mīlestības bagātu pārsteigumu-itāļu deserta cannoli pagatavošanas meistarklasi. Tas nācis no saulainās Sicīlijas un tā vēsture ir ļoti sena. Itālija ir īsta gurmānu paradīze, jo maltītes tur ir īpaši gardas. … Lasīt vairāk
    Popkeiku meistarklase 12:00
    Popkeiku meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 12 @ 12:00 – 15:00
    Popkeiku meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Viens no brīnišķīgākajiem brīžiem mūsu dzīvēs ir bērnība. Tādēļ nāciet ar saviem mazajiem uz mūsu īpašo meistarklasi, kur kopā gatavosiet jautros un krāsainos POPKEIKUS. Trīs stundu garo svinību laikā jautri pavadīsiet laiku, uzzināsiet visu kas nepieciešams, lai ar šo gardumu … Lasīt vairāk
    Tartes meistarklase 17:00
    Tartes meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 12 @ 17:00 – 20:00
    Tartes meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Tarte ir deserts, ar ko pārsteigt jau izlutinātus desertu mīļus. Pagatavošanas process ir gana darbietilpīgs un noteikti tiks novērtēts. Tartes ir ļoti izmeklēts deserts, ko baudīt ar labu vīnu un, protams, vislabāko kompāniju. Gatavosim trīs dažādas tartes, lai izdabātu dažādām … Lasīt vairāk
    Mājas zefīra pagatavošanas meistarklase 12:00
    Mājas zefīra pagatavošanas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 13 @ 12:00 – 14:00
    Mājas zefīra pagatavošanas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Vasaras gaisīgākais saldums noteikti ir zefīrs. Tas ir saldums, kuru var ēst bez mitas, jo tam nav tauku. Saldums, kuru baudot Tu kūsti gluži, kā cukurs lietū. Apgūt zefīra pagatavošanu ir viegli, ja to māca profesionālis, kas izlauzies caur simtiem … Lasīt vairāk
    Cielaviņa kūkas meistarklase 16:00
    Cielaviņa kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 13 @ 16:00 – 19:00
    Cielaviņa kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Cielaviņa ir Latvijas mīlētākā kūka. Iemācīties to gatavot noteikti ir viena no Latvijas simtgades gada MUST DO saraksta lietām! Recepte, ko iegūsi savā īpašumā kalpos vēl gadiem ikreiz, kad ģimenes svinību svētku vakariņas jānoslēdz ar īpaši latvisku akcentu. Meistarklase notiek … Lasīt vairāk
    Мастер-класс Cielaviņa на русском языке 18:00
    Мастер-класс Cielaviņa на русском языке @ Gastronomijas Institūts
    Mai 15 @ 18:00 – 21:00
    Мастер-класс Cielaviņa на русском языке @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Наш национальный торт номер один бесспорно “Cielaviņa”. Трудно найти человека, который не любит его. Если вы хотите научиться готовить его, напишите нам, и вы попадете на мастер-класс! Kаждый сделает свой собственный торт ♥ Запись: info@uhm.lv, тел. 29537944 Цена 30 EUR, … Lasīt vairāk
    Macarons cepumu pagatavošanas meistarklase. Itāļu metode 18:00
    Macarons cepumu pagatavošanas meistarklase. Itāļu metode @ Gastronomijas Institūts
    Mai 16 @ 18:00 – 21:00
    Macarons cepumu pagatavošanas meistarklase. Itāļu metode @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Macarons cepumu pirmsākumi nebūt nav Francijā, bet gan Itālijā, kurā tos radīja mūķenes un tikai vēlāk tie aizceļoja un Franciju. Macarons pagatvošanai ir divas ļoti dažādas receptes. Šoreiz apgūsim Itālijas metodi ar karsto cukura sīrupu. Būs smalki, gardi un zināšanas … Lasīt vairāk
    Eklēru pagatavošanas meistarklase 18:00
    Eklēru pagatavošanas meistarklase
    Mai 17 @ 18:00 – 21:00
    Eklēru pagatavošanas meistarklase
    Eklēru meistarklasē mācīsimies kā pagatavot plaucēto mīklu, kas noderēs arī tradicionālo “Vecrīgu” pagatavošanai. Iemācīsies gatavot vārīto krēmu pēc klasiskās receptes ar 4 dažādām garšām. Pārklāsim eklērus ar kraukšķīgu tekstūru un glazēsim ar dažādām glazūrām. Darba būs daudz! Meistarklasi var noformēt … Lasīt vairāk
    Macaron мастер класс итальянский метод на русском языке 16:00
    Macaron мастер класс итальянский метод на русском языке @ Gastronomijas Institūts
    Mai 20 @ 16:00 – 19:00
    Macaron мастер класс итальянский метод на русском языке @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Macarons появились не во Франции, а в Италии, где их создали монахини и только потом они достигли Францию. Существуют два разных рецепта для приготовления macarons. На этот раз изучите итальянский метод с использованием горячего сахарного сиропа. Будет очень вкусно-и знания … Lasīt vairāk
    Cielaviņa kūkas meistarklase 18:00
    Cielaviņa kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 23 @ 18:00 – 21:00
    Cielaviņa kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Cielaviņa ir Latvijas mīlētākā kūka. Iemācīties to gatavot noteikti ir viena no Latvijas simtgades gada MUST DO saraksta lietām! Recepte, ko iegūsi savā īpašumā kalpos vēl gadiem ikreiz, kad ģimenes svinību svētku vakariņas jānoslēdz ar īpaši latvisku akcentu. Meistarklase notiek … Lasīt vairāk
    Mājas zefīra pagatavošanas meistarklase 18:00
    Mājas zefīra pagatavošanas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Mai 25 @ 18:00 – 20:00
    Mājas zefīra pagatavošanas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Vasaras gaisīgākais saldums noteikti ir zefīrs. Tas ir saldums, kuru var ēst bez mitas, jo tam nav tauku. Saldums, kuru baudot Tu kūsti gluži, kā cukurs lietū. Apgūt zefīra pagatavošanu ir viegli, ja to māca profesionālis, kas izlauzies caur simtiem … Lasīt vairāk
    Macarons cepumu pagatavošanas meistarklase. Itāļu metode 17:00
    Macarons cepumu pagatavošanas meistarklase. Itāļu metode @ Gastronomijas Institūts
    Mai 27 @ 17:00 – 20:00
    Macarons cepumu pagatavošanas meistarklase. Itāļu metode @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Macarons cepumu pirmsākumi nebūt nav Francijā, bet gan Itālijā, kurā tos radīja mūķenes un tikai vēlāk tie aizceļoja un Franciju. Macarons pagatvošanai ir divas ļoti dažādas receptes. Šoreiz apgūsim Itālijas metodi ar karsto cukura sīrupu. Būs smalki, gardi un zināšanas … Lasīt vairāk
    Eklēru pagatavošanas meistarklase 18:00
    Eklēru pagatavošanas meistarklase
    Mai 30 @ 18:00 – 21:00
    Eklēru pagatavošanas meistarklase
    Eklēru meistarklasē mācīsimies kā pagatavot plaucēto mīklu, kas noderēs arī tradicionālo “Vecrīgu” pagatavošanai. Iemācīsies gatavot vārīto krēmu pēc klasiskās receptes ar 4 dažādām garšām. Pārklāsim eklērus ar kraukšķīgu tekstūru un glazēsim ar dažādām glazūrām. Darba būs daudz! Meistarklasi var noformēt … Lasīt vairāk