PirOtrTreCetPieSesSve
    1
    Macaron мастер класс итальянский метод на русском языке 12:00
    Macaron мастер класс итальянский метод на русском языке @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 1 @ 12:00 – 15:00
    Macaron мастер класс итальянский метод на русском языке @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Macarons появились не во Франции, а в Италии, где их создали монахини и только потом они достигли Францию. Существуют два разных рецепта для приготовления macarons. На этот раз изучите итальянский метод с использованием горячего сахарного сиропа. Будет очень вкусно-и знания … Lasīt vairāk
    Mастер-класс эклеров на русском языке 17:00
    Mастер-класс эклеров на русском языке @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 1 @ 17:00 – 20:00
    Mастер-класс эклеров на русском языке @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Как полноценно провести выходной день? Совершенствуя свою женственность и конечно же немного погрешив! Посетите мастер-класс по изготовление эклеров, освойте умение кондитера, познакомьтесь с новыми людьми и будьте счастливой! В цену мастер-класса включены 3 часа удовольствия, рецепт эклеров и сами эклеры, … Lasīt vairāk
    2
    3
    Meistarklašu programma “Vērtīga vasara 2” bērniem un jauniešiem 11:00
    Meistarklašu programma “Vērtīga vasara 2” bērniem un jauniešiem @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 3 @ 11:00 – 14:00
    Meistarklašu programma "Vērtīga vasara 2" bērniem un jauniešiem @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Gastronomijas Institūts ir izveidojis programmu bērniem un jauniešiem vecumā no 10 līdz 18 gadiem. Pagājušā gada vasarā, rudenī un šā gada pavasarī bērni un jaunieši Gastronomijas Institūtā papildināja savas kompetences konditorejas izstrādājumu pagatavošanā, ieguva jaunus draugus un kvalitatīvi pavadīja laiku. … Lasīt vairāk
    Mājas zefīra pagatavošanas meistarklase 18:00
    Mājas zefīra pagatavošanas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 3 @ 18:00 – 20:00
    Mājas zefīra pagatavošanas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Vasaras gaisīgākais saldums noteikti ir zefīrs. Tas ir saldums, kuru var ēst bez mitas, jo tam nav tauku. Saldums, kuru baudot Tu kūsti gluži, kā cukurs lietū. Apgūt zefīra pagatavošanu ir viegli, ja to māca profesionālis, kas izlauzies caur simtiem … Lasīt vairāk
    4
    Meistarklašu programma “Vērtīga vasara 2” bērniem un jauniešiem 11:00
    Meistarklašu programma “Vērtīga vasara 2” bērniem un jauniešiem @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 4 @ 11:00 – 14:00
    Meistarklašu programma "Vērtīga vasara 2" bērniem un jauniešiem @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Gastronomijas Institūts ir izveidojis programmu bērniem un jauniešiem vecumā no 10 līdz 18 gadiem. Pagājušā gada vasarā, rudenī un šā gada pavasarī bērni un jaunieši Gastronomijas Institūtā papildināja savas kompetences konditorejas izstrādājumu pagatavošanā, ieguva jaunus draugus un kvalitatīvi pavadīja laiku. … Lasīt vairāk
    Cielaviņa kūkas meistarklase 18:00
    Cielaviņa kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 4 @ 18:00 – 21:00
    Cielaviņa kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Cielaviņa ir Latvijas mīlētākā kūka. Iemācīties to gatavot noteikti ir viena no Latvijas simtgades gada MUST DO saraksta lietām! Recepte, ko iegūsi savā īpašumā kalpos vēl gadiem ikreiz, kad ģimenes svinību svētku vakariņas jānoslēdz ar īpaši latvisku akcentu. Meistarklase notiek … Lasīt vairāk
    5
    Meistarklašu programma “Vērtīga vasara 2” bērniem un jauniešiem 11:00
    Meistarklašu programma “Vērtīga vasara 2” bērniem un jauniešiem @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 5 @ 11:00 – 14:00
    Meistarklašu programma "Vērtīga vasara 2" bērniem un jauniešiem @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Gastronomijas Institūts ir izveidojis programmu bērniem un jauniešiem vecumā no 10 līdz 18 gadiem. Pagājušā gada vasarā, rudenī un šā gada pavasarī bērni un jaunieši Gastronomijas Institūtā papildināja savas kompetences konditorejas izstrādājumu pagatavošanā, ieguva jaunus draugus un kvalitatīvi pavadīja laiku. … Lasīt vairāk
    Pastel de nata jeb portugāļu olu krēma kūciņas 18:00
    Pastel de nata jeb portugāļu olu krēma kūciņas @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 5 @ 18:00 – 21:00
    Pastel de nata jeb portugāļu olu krēma kūciņas @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Tās ir gardas un nudien īpašas -portugāļu olu krēma kūciņas, oriģinālvalodā Pastel de nata. 2018.gada Gastronomijas Institūta pirmā jaunā meistarklase. Izvēle par labu tām krita, jo to sastāvs ir vienkāršs un to pagatavošanai nav nepieciešams īpašs aprīkojums. Taču rezultāts fascinē … Lasīt vairāk
    6
    Meistarklašu programma “Vērtīga vasara 2” bērniem un jauniešiem 11:00
    Meistarklašu programma “Vērtīga vasara 2” bērniem un jauniešiem @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 6 @ 11:00 – 14:00
    Meistarklašu programma "Vērtīga vasara 2" bērniem un jauniešiem @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Gastronomijas Institūts ir izveidojis programmu bērniem un jauniešiem vecumā no 10 līdz 18 gadiem. Pagājušā gada vasarā, rudenī un šā gada pavasarī bērni un jaunieši Gastronomijas Institūtā papildināja savas kompetences konditorejas izstrādājumu pagatavošanā, ieguva jaunus draugus un kvalitatīvi pavadīja laiku. … Lasīt vairāk
    Cannoli pagatavošanas meistarklase 18:00
    Cannoli pagatavošanas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 6 @ 18:00 – 21:00
    Cannoli pagatavošanas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Turpinām Jūs lutināt ar jaunām meistarklasēm. Maijs nesis ļoti siltu un mīlestības bagātu pārsteigumu-itāļu deserta cannoli pagatavošanas meistarklasi. Tas nācis no saulainās Sicīlijas un tā vēsture ir ļoti sena. Itālija ir īsta gurmānu paradīze, jo maltītes tur ir īpaši gardas. … Lasīt vairāk
    7
    Eklēru pagatavošanas meistarklase 16:00
    Eklēru pagatavošanas meistarklase
    Jūl 7 @ 16:00 – 19:00
    Eklēru pagatavošanas meistarklase
    Eklēru meistarklasē mācīsimies kā pagatavot plaucēto mīklu, kas noderēs arī tradicionālo “Vecrīgu” pagatavošanai. Iemācīsies gatavot vārīto krēmu pēc klasiskās receptes ar 4 dažādām garšām. Pārklāsim eklērus ar kraukšķīgu tekstūru un glazēsim ar dažādām glazūrām. Darba būs daudz! Meistarklasi var noformēt … Lasīt vairāk
    8
    Popkeiku meistarklase 12:00
    Popkeiku meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 8 @ 12:00 – 15:00
    Popkeiku meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Viens no brīnišķīgākajiem brīžiem mūsu dzīvēs ir bērnība. Tādēļ nāciet ar saviem mazajiem uz mūsu īpašo meistarklasi, kur kopā gatavosiet jautros un krāsainos POPKEIKUS. Trīs stundu garo svinību laikā jautri pavadīsiet laiku, uzzināsiet visu kas nepieciešams, lai ar šo gardumu … Lasīt vairāk
    Pavlovas kūkas meistarklase 16:00
    Pavlovas kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 8 @ 16:00 – 19:00
    Pavlovas kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Vasara atnāks, un Tu būsi tai gatava! Ne tikai izskatīsies fantastiski, bet arī mācēsi pagatavot izcilas Pavlovas kūciņas! Pavasaris ir tepat un tādēļ tieši tagad atsākam Pavlovas kūku pagatavošanas meistarklases, jo veikalu plauktos sāk parādīties ogas, kas izdaiļo šīs kūciņas. … Lasīt vairāk
    9
    Tartes meistarklase 18:00
    Tartes meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 9 @ 18:00 – 21:00
    Tartes meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Tarte ir deserts, ar ko pārsteigt jau izlutinātus desertu mīļus. Pagatavošanas process ir gana darbietilpīgs un noteikti tiks novērtēts. Tartes ir ļoti izmeklēts deserts, ko baudīt ar labu vīnu un, protams, vislabāko kompāniju. Gatavosim trīs dažādas tartes, lai izdabātu dažādām … Lasīt vairāk
    Tradicionālā Medus kūka 18:00
    Tradicionālā Medus kūka @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 10 @ 18:00 – 21:00
    Tradicionālā Medus kūka @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Līgo nakti negulēju, Jāņu bērniem kūku cepu 😀 Nu nē, tā nebūs, jo kūku izcepsi jau trīs dienas iepriekš, lai Līgo naktī tā sasniedz savu garšas kulmināciju 🙂 Latviska meistarklase neilgi pirms LĪGO svētkiem. Izmantosim tikai Latvijas izcelsmes produktus. Meistarklasē … Lasīt vairāk
    Macarons cepumu pagatavošanas meistarklase. Itāļu metode 18:00
    Macarons cepumu pagatavošanas meistarklase. Itāļu metode @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 11 @ 18:00 – 21:00
    Macarons cepumu pagatavošanas meistarklase. Itāļu metode @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Macarons cepumu pirmsākumi nebūt nav Francijā, bet gan Itālijā, kurā tos radīja mūķenes un tikai vēlāk tie aizceļoja un Franciju. Macarons pagatvošanai ir divas ļoti dažādas receptes. Šoreiz apgūsim Itālijas metodi ar karsto cukura sīrupu. Būs smalki, gardi un zināšanas … Lasīt vairāk
    Kapkeiku meistarklase 18:00
    Kapkeiku meistarklase
    Jūl 12 @ 18:00 – 21:00
    Kapkeiku meistarklase
    Mājas un darba ballītes ir īstā vieta, kur pārsteigt savus viesus, draugus un kolēģus ar stilīgām kūciņām. Kapkeiki var būt tik dažādi, krāsaini un ar dažādām garšām. It kā vienkārši, bet tajā pašā laikā tiem jābūt nevainojamiem-gan krēmam, gan pamatam. … Lasīt vairāk
    Мастер-класс Cielaviņa на русском языке 13:00
    Мастер-класс Cielaviņa на русском языке @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 13 @ 13:00 – 16:00
    Мастер-класс Cielaviņa на русском языке @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Наш национальный торт номер один бесспорно “Cielaviņa”. Трудно найти человека, который не любит его. Если вы хотите научиться готовить его, напишите нам, и вы попадете на мастер-класс! Kаждый сделает свой собственный торт ♥ Запись: info@uhm.lv, тел. 29537944 Цена 30 EUR, … Lasīt vairāk
    Mājas zefīra pagatavošanas meistarklase 18:00
    Mājas zefīra pagatavošanas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 13 @ 18:00 – 20:00
    Mājas zefīra pagatavošanas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Vasaras gaisīgākais saldums noteikti ir zefīrs. Tas ir saldums, kuru var ēst bez mitas, jo tam nav tauku. Saldums, kuru baudot Tu kūsti gluži, kā cukurs lietū. Apgūt zefīra pagatavošanu ir viegli, ja to māca profesionālis, kas izlauzies caur simtiem … Lasīt vairāk
    Macarons cepumu pagatavošanas meistarklase. Itāļu metode 16:00
    Macarons cepumu pagatavošanas meistarklase. Itāļu metode @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 14 @ 16:00 – 19:00
    Macarons cepumu pagatavošanas meistarklase. Itāļu metode @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Macarons cepumu pirmsākumi nebūt nav Francijā, bet gan Itālijā, kurā tos radīja mūķenes un tikai vēlāk tie aizceļoja un Franciju. Macarons pagatvošanai ir divas ļoti dažādas receptes. Šoreiz apgūsim Itālijas metodi ar karsto cukura sīrupu. Būs smalki, gardi un zināšanas … Lasīt vairāk
    Macaron мастер класс итальянский метод на русском языке 12:00
    Macaron мастер класс итальянский метод на русском языке @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 15 @ 12:00 – 15:00
    Macaron мастер класс итальянский метод на русском языке @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Macarons появились не во Франции, а в Италии, где их создали монахини и только потом они достигли Францию. Существуют два разных рецепта для приготовления macarons. На этот раз изучите итальянский метод с использованием горячего сахарного сиропа. Будет очень вкусно-и знания … Lasīt vairāk
    Lauku tortes meistarklase 18:00
    Lauku tortes meistarklase
    Jūl 18 @ 18:00 – 21:00
    Lauku tortes meistarklase
    Un te jau otrais Gastronomijas Institūta 2018.gada jaunums. Lauku tortes meistarklase. Izvēle par labu tai krita, jo šis ir Latvijas simtgades gads un gandrīz ikkatrs latvietis šogad apgūst tipiski latviskas lietas. Lauku torte varētu būt viena no vecākajām populārajām Latvijas … Lasīt vairāk
    Napoleona kūkas meistarklase 18:00
    Napoleona kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 19 @ 18:00 – 21:00
    Napoleona kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Jaunās sezonas karaliskais iznāciens. “Tūkstoškārtu kūka”-tulkojums no franču “Mille-feuille”, jeb kā to saucam mēs- “Napoleons”. Kūka nudien ir vēsturiska, tās pirmsākumi rodami jau Marijas Antuanetes laikā. To baudījuši karaļi un karalienes. Smalki! Meistarklasē katrs gatavos savu kūku. Meistarklase ir praktiska, … Lasīt vairāk
    Pastel de nata jeb portugāļu olu krēma kūciņas 11:00
    Pastel de nata jeb portugāļu olu krēma kūciņas @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 21 @ 11:00 – 14:00
    Pastel de nata jeb portugāļu olu krēma kūciņas @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Tās ir gardas un nudien īpašas -portugāļu olu krēma kūciņas, oriģinālvalodā Pastel de nata. 2018.gada Gastronomijas Institūta pirmā jaunā meistarklase. Izvēle par labu tām krita, jo to sastāvs ir vienkāršs un to pagatavošanai nav nepieciešams īpašs aprīkojums. Taču rezultāts fascinē … Lasīt vairāk
    Mājas zefīra pagatavošanas meistarklase 16:00
    Mājas zefīra pagatavošanas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 21 @ 16:00 – 18:00
    Mājas zefīra pagatavošanas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Vasaras gaisīgākais saldums noteikti ir zefīrs. Tas ir saldums, kuru var ēst bez mitas, jo tam nav tauku. Saldums, kuru baudot Tu kūsti gluži, kā cukurs lietū. Apgūt zefīra pagatavošanu ir viegli, ja to māca profesionālis, kas izlauzies caur simtiem … Lasīt vairāk
    Eklēru pagatavošanas meistarklase 12:00
    Eklēru pagatavošanas meistarklase
    Jūl 22 @ 12:00 – 15:00
    Eklēru pagatavošanas meistarklase
    Eklēru meistarklasē mācīsimies kā pagatavot plaucēto mīklu, kas noderēs arī tradicionālo “Vecrīgu” pagatavošanai. Iemācīsies gatavot vārīto krēmu pēc klasiskās receptes ar 4 dažādām garšām. Pārklāsim eklērus ar kraukšķīgu tekstūru un glazēsim ar dažādām glazūrām. Darba būs daudz! Meistarklasi var noformēt … Lasīt vairāk
    Pavlovas kūkas meistarklase 17:00
    Pavlovas kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 22 @ 17:00 – 20:00
    Pavlovas kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Vasaras kūka numur viens gan mājas ballītēs, gan restorānos ir Pavlovas kūka. Kāpēc? Jo tā tiek rotāta ar sezonālām ogām. Zemenes, mellenes un ķirši ir tās ogas, kas dod izcilu garšas kontrastu maigajam krēmam un trauslajai pamatnei. Tik aktuālās Pavlovas … Lasīt vairāk
    Meistarklašu programma “Vērtīga vasara 3” bērniem un jauniešiem 11:00
    Meistarklašu programma “Vērtīga vasara 3” bērniem un jauniešiem @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 24 @ 11:00 – 14:00
    Meistarklašu programma "Vērtīga vasara 3" bērniem un jauniešiem @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Gastronomijas Institūts ir izveidojis programmu bērniem un jauniešiem vecumā no 10 līdz 18 gadiem. Pagājušā gada vasarā, rudenī un šā gada pavasarī bērni un jaunieši Gastronomijas Institūtā papildināja savas kompetences konditorejas izstrādājumu pagatavošanā, ieguva jaunus draugus un kvalitatīvi pavadīja laiku. … Lasīt vairāk
    Meistarklašu programma “Vērtīga vasara 3” bērniem un jauniešiem 11:00
    Meistarklašu programma “Vērtīga vasara 3” bērniem un jauniešiem @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 25 @ 11:00 – 14:00
    Meistarklašu programma "Vērtīga vasara 3" bērniem un jauniešiem @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Gastronomijas Institūts ir izveidojis programmu bērniem un jauniešiem vecumā no 10 līdz 18 gadiem. Pagājušā gada vasarā, rudenī un šā gada pavasarī bērni un jaunieši Gastronomijas Institūtā papildināja savas kompetences konditorejas izstrādājumu pagatavošanā, ieguva jaunus draugus un kvalitatīvi pavadīja laiku. … Lasīt vairāk
    Vīnes šokolādes kūkas meistarklase 18:00
    Vīnes šokolādes kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 25 @ 18:00 – 21:00
    Vīnes šokolādes kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Viena no pasaules populārākajam kūkām, ko var sastapt labāko konditoreju vitrīnās. Laiks to apgūt arī pagatavošanai mājās. Šokolāde ir ne tikai enerģija, bet arī laime. Daudz daudz šokolādes, mīlestības un precīzas darbības, lai izdotos ideāla Sacher kūka. Ja esi to … Lasīt vairāk
    Meistarklašu programma “Vērtīga vasara 3” bērniem un jauniešiem 11:00
    Meistarklašu programma “Vērtīga vasara 3” bērniem un jauniešiem @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 26 @ 11:00 – 14:00
    Meistarklašu programma "Vērtīga vasara 3" bērniem un jauniešiem @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Gastronomijas Institūts ir izveidojis programmu bērniem un jauniešiem vecumā no 10 līdz 18 gadiem. Pagājušā gada vasarā, rudenī un šā gada pavasarī bērni un jaunieši Gastronomijas Institūtā papildināja savas kompetences konditorejas izstrādājumu pagatavošanā, ieguva jaunus draugus un kvalitatīvi pavadīja laiku. … Lasīt vairāk
    Meistarklašu programma “Vērtīga vasara 3” bērniem un jauniešiem 11:00
    Meistarklašu programma “Vērtīga vasara 3” bērniem un jauniešiem @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 27 @ 11:00 – 14:00
    Meistarklašu programma "Vērtīga vasara 3" bērniem un jauniešiem @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Gastronomijas Institūts ir izveidojis programmu bērniem un jauniešiem vecumā no 10 līdz 18 gadiem. Pagājušā gada vasarā, rudenī un šā gada pavasarī bērni un jaunieši Gastronomijas Institūtā papildināja savas kompetences konditorejas izstrādājumu pagatavošanā, ieguva jaunus draugus un kvalitatīvi pavadīja laiku. … Lasīt vairāk
    Napoleona kūkas meistarklase 18:00
    Napoleona kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts
    Jūl 27 @ 18:00 – 21:00
    Napoleona kūkas meistarklase @ Gastronomijas Institūts | Rīga | Latvija
    Jaunās sezonas karaliskais iznāciens. “Tūkstoškārtu kūka”-tulkojums no franču “Mille-feuille”, jeb kā to saucam mēs- “Napoleons”. Kūka nudien ir vēsturiska, tās pirmsākumi rodami jau Marijas Antuanetes laikā. To baudījuši karaļi un karalienes. Smalki! Meistarklasē katrs gatavos savu kūku. Meistarklase ir praktiska, … Lasīt vairāk